ONTSPANNENDE KOFFIEDATE

Voel je je moe, overwerkt en ongezond? Wil je graag iets veranderen maar weet je niet wat of waar je moet beginnen? Wil je graag eens informeel met mij sparren om snel enkele handvaten te krijgen waarmee je alweer verder kunt?

Boek dan een ontspannende koffiedate .

 

Tijdens deze sessie help ik je ontdekken waar precies de pijnpunten liggen maar vooral ook waar de oplossingen voor jou te vinden zijn. Na de sessie heb je meer duidelijkheid  over je doelen en hoe je die gaat kunnen bereiken.

Een koffiedate vindt plaats in Maastricht of omgeving en duurt één uur .

Prijs: € 45,-

 

Stresscoaching

Wist je dat 90% van alle lichamelijke klachten direct of indirect voortkomen uit stress? Grote kans dus dat ook jou klachten in grote mate veroorzaakt of verergerd worden door stress.

 

In 2 stresscoaching sessies bekijken we samen welke stressfactoren er in jou leven zijn en hoe je beter met deze factoren kunt omgaan. Je verlaat de sessies met een plan van aanpak en technieken om je toekomstige stressfactoren te herkennen en te verminderen. Een maand na de laatste sessie hebben we nog een evaluatiemoment om je aanpak te finetunen.

 

Prijs: €125,-

Workshop "stress minder, bereik meer"

Maak op een leuke manier kennis met verschillende stressmanagement technieken. Leer een verrassende nieuwe mindset om om te gaan met uitdagingen en ga naar huis met je eigen self-care plan waar je mee aan de slag kunt.

PROGRAMMA'S.

Bekijk hier de specifieke

programma's die Mint&Mind

aanbiedt.

PROGRAMMA'S.

Bekijk hier de specifieke

diensten die Mint&Mind

aanbiedt.

CONTACT

T +32 499 710490

E info@mintandmind.be

W www.mintandmind.be

 

  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 by Mint & Mind BVBA      PRIVACY POLICY